5.3.08

Biblioteksmedier har fået ny ejer

Fra Biblioteksmediers hjemmeside den 5.3.:


Biblioteksmedier as har fået ny ejerKommunernes Landsforening og Gyldendal, der hidtil har ejet henholdsvis 61 % og 39 % af aktiekapitalen i Biblioteksmedier as, har pr. g. d. overdraget den samlede aktiekapital til LD Equity.
LD Equity overtager selskabet med alle rettigheder og forpligtelser, hvorfor salget ikke umiddelbart får betydning for forholdet til vore kunder samt øvrige forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Samtlige medarbejdere fortsætter ligeledes uændret i vore to afdelinger i henholdsvis Ballerup og Svendborg.
I forbindelse med ejerskiftet tiltræder Arne Pedersen, som ny adm. direktør for virksomheden. Arne Pedersen har mangeårig erfaring fra servicebranchen, bl.a. som direktør i ISS koncernen i både Danmark og Sverige.
Den hidtidige adm. direktør Christian I. Petersen fortsætter i virksomheden som økonomidirektør, med ansvar for Økonomi, IT og de administrative funktioner.
I den daglige ledelse af Biblioteksmedier as ser vi det nye, 100 % private ejerskab som en positiv mulighed for at videreudvikle selskabet til gavn og glæde for vore kunder samt øvrige forretningsforbindelser og samarbejdspartnere.
Såfremt De måtte have behov for yderligere oplysninger er De velkommen til at kontakte undertegnede, eller den af vore medarbejdere De sædvanligvis har kontakt med.


Vi ser frem til at fortsætte vort samarbejde.


Med venlig hilsen

Arne Pedersen Christian I. Petersen
adm. direktør økonomidirektør

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start